Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Studentica strahuje da će ostati 'babadjevojka': 'Gdje da nađem dečka kad sam samo kod kuće ili na faksu?'

MojFaks | Laganini, 24.10.2019.Studentica strahuje da će ostati 'babadjevojka': 'Gdje da nađem dečka kad sam samo kod kuće ili na faksu?'

Koliko je lako pronaći dečka ili djevojku ako cijelo vrijeme provodite na faksu ili kod kuće jer učite za ispite?

Činjenica je da su neki od nas društveniji od ostalih. Ovim ekstrovertima može se činiti da je pronaći prijatelje i partnera prelak zadatak oko kojeg ne treba previše filozofirati. No, oni kojima to baš ne polazi za rukom u velikom su problemu pa se pitaju – kako ga riješiti?

...Dečki se nabacuju, ona neće: Studentica na teškom faksu ne želi trošiti energiju na vezu...


Studentica iz ove priče ne zna kako da nađe partnera jer svo vrijeme provodi ili na fakultetu ili kod kuće učeći. Što se izlazaka tiče, u poznanstva sklopljena u ovim uvjetima baš ne vjeruje.

"U klubovima ne želim da tražim jer to ništa nije za duge staze, tako da ostat ću babadjevojka ako mi netko ne da koristan savjet", kaže u svojoj anonimnoj ispovijesti za stranicu Ispovesti.

...Nemoguća misija! Student 2. godine ne može naći prijatelje u domu: 'Svi su u grupicama, ne možeš nikoga upoznati...'...


Požalila se i na savjete koji ju šalju da ide i traži jer ne zna gdje bi točno trebala tražiti, a osim toga, ima dojam da je mladićima sve neugodnije i teže prići djevojkama.

...Društveni život ili strogo studiranje? Evo zašto biste mogli požaliti ako sve ispite riješite u roku...


U komenatrima čitatelja svakavih je savjeta: od onih da tijekom faksa ni ne treba imati dečka do onih da ne bi trebala prekrižiti klubove kao mjesto upoznavanja s potencijalnim partnerom. Ostali savjetuju bavljenje hobijima ili da jednostavno pričeka i bude strpljiva jer – ljubav čeka iza ugla i dolazi kad joj se najmanje nadamo.

Što biste vi savjetovali kolegici?

L.B./foto: Dylan Gillis/Unsplash


ljubavprivatni životslobodno vrijemeekstrovertipartnerKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se