Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Studiraš li u krivom gradu? Riješi KVIZ i saznaj koji je hrvatski grad idealan za studenta poput tebe

MojFaks | Laganini, 29.08.2018.Studiraš li u krivom gradu? Riješi KVIZ i saznaj koji je hrvatski grad idealan za studenta poput tebe

Ne odgovaraju svi gradovi svim ljudima za život jer svatko od nas ima drukčije osobnosti i preferencije. Zbog toga ne odgovaraju niti svi gradovi u Hrvatskoj baš svim studentima za studiranje, a srećom, izbora je puno.

Jeste li se ikada pitali studirate li zapravo u "pogrešnom" gradu i bi li neki drugi grad više zračio vašom vibrom? Vjerojatno jeste, a neki su uspjeli i provjeriti kako im odgovaraju i neki drugi gradovi, primjerice ako su diplomski upisali drugdje, prebacili se ili jednostavno odlučili upisati drugi studij.

...Metropola ili manji grad? Studenti koji su studirali u različitim hrvatskim gradovima ispričali koji je NAJBOLJI...Kako biste malo odmorili glavu od priprema za novu akademsku godinu, za vas smo pripremili zabavni kviz koji bi vam trebao pokazati koji je hrvatski grad idealan za studenta kao što ste vi. Riješite ga i provjerite jeste li u biti student za Zagreb, Split, Osijek, Varaždin, Rijeku ili Zadar:Ivana Petrić
foto: Pixabay/Pixlr


kvizgradkoji je krad idealanstudiranjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se