Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

19. Smotra Sveučilišta u Zagrebu

MojFaks | Vijesti, 12.11.2014.19. Smotra Sveučilišta u Zagrebu

19. Smotra Sveučilišta u Zagrebu održava se 14. i 15. studenog 2014. u prostorima Studentskog Centra u Zagrebu.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu organizira se za učenike završnih razreda srednjih škola, studente i ostale zainteresirane s ciljem pravodobnog obavješćivanja budućih studenta o studijskim programima, dostignućima u pojedinim područjima, opremljenosti pojedinih fakulteta, nastavnim planovima, preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, novim radnim uvjetima koje osiguravaju poduzetnici i kompanije, uvjetima smještaja tijekom studija u Zagrebu, studentskom životu i o još mnogo drugih detalja.

Oba dana svi fakulteti i akademije Sveučilišta u Zagrebu te ostali izlagači čekaju vas na svojim štandovima kako bi s vama podijelili informacije i odgovarali na vaše upite.

Detaljnija predstavljanja pojedinih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu u najavljenim terminima odnose se na dodatne prezentacije fakulteta i održavat će se u Kinodvorani Studentskoga centra. Tijekom zanimljiva razgovora voditelja programa s profesorima i studentima možete saznati koju pojedinost više o tome kako je studirati na pojedinom fakultetu!

Program pogledajte ovdje, a sve dodatne informacije možete pronaći i na Facebook stranici.

L.B./izvor i foto: smotra.unizg.hr


19. Smotra Sveučilišta u ZagrebuupitipredstavljanjastudentisrednjoškolciKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se