Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Dobre vijesti za studente: HEP objavio natječaj za dodjelu stipendija

MojFaks | Vijesti, 09.11.2018.Dobre vijesti za studente: HEP objavio natječaj za dodjelu stipendija

Hrvatska elektroprivreda d.d. raspisala je Natječaj za dodjelu stipendija redovnim studentima diplomskih studija za akademsku godinu 2018./2019. Rok za prijavu na natječaj je 15 dana, od 8. do 22. studenoga 2018. godine.

Natječaj HEP-a za dodjelu stipendija studentima diplomskih studija objavljen je 8. studenog, a riječ je o 21 novčanoj potpori. Kako stoji na službenoj stranici HEP-a, interes mogu iskazati redovni studenti visokih učilišta u Republici Hrvatskoj koji su u akademskoj godini 2018./2019. upisali 1. ili 2. godinu diplomskog studija, čijim završetkom se stječe najmanje 300 ECTS bodova.

Izvor: hep.hr

Puni tekst Natječaja može se pronaći ovdje, a obrazac za prijavu na Natječaj za dodjelu stipendija redovnim studentima diplomskih studija za akademsku godinu 2018./2019 i obrazac izjave o neprimanju stipendije od druge pravne osobe nalazi se na ovoj poveznici.

Više o stipendiji i natječaju pronađite na internetskoj stranici HEP-a.

Ivana Petrić
foto: MojPosao


HEPnatječajstipendijeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se