Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Donosi 2 ECTS boda: Na FER-u sada možete upisati kolegij iz popularne kartaške igre

MojFaks | Vijesti, 12.03.2018. Donosi 2 ECTS boda: Na FER-u sada možete upisati kolegij iz popularne kartaške igre

Želite se baviti sportom tijekom studija, ali istovremeno niste neki fan kretanja? Nema frke jer to sada na FER-u možete i ostvariti tako što upišete novi kolegij koji donosi čak 2 ECTS boda.

Na FER-u sada možete upisati neobičan kolegij, a riječ je o učenju i igranju popularnog bridža. Obavijest o tome da će FER-ovci zaigrati poznatu kartašku igru objavio je na Facebooku Bridž klub Dr. Jurica Tomljenović, a predavanja će trajati osam tjedana. Naravno, osim predavanja, studenti će i vježbati ono što su naučili o bridžu kroz igru i tako odnijeti dva ECTS boda.


Izvor: Facebook@Bridž klub Dr. Jurica Tomljenović

Predavanja iz bridža održavat će se utorkom od 19 sati na FER-u, a igra će biti svake srijede u isto vrijeme u Movie pubu. Ovaj kolegij, odnosno, besplatni tečaj bridža, starta 13. ožujka te je namijenjen studentima svih fakulteta.

Zainteresirani studenti mogu se javiti na mail: tihana@pilar.hr, a više o ovom kolegiju, ishodima učenja i organizaciji nastave bridža studenti mogu vidjeti na linku.

Ivana Petrić
foto: Facebook@Bridž klub Dr. Jurica Tomljenović


bridžFERkartanjekartaška igraKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se