Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Druga Sveučilišna Brucošijada zapalila Studentski Centar!

MojFaks | Vijesti, 26.10.2015.Druga Sveučilišna Brucošijada zapalila Studentski Centar!

U subotu, 24.listopada, održana je druga po redu Sveučilišna Brucošijada u Studentskom Centru u Zagrebu. Tri floora, obilje pjesme i plesa bili su dovoljna motivacija moru studenata koji su tekuću akademsku godinu odlučili započeti, kako drugačije, nego nezaboravnim partyjem!

Svaki kutak Studentskog Centra – kojeg smo inače navikli gledati u nekom drugačijem ruhu – bio je prepun mladih ljudi, što je najbolji pokazatelj kako je zagrebačkoj studentskoj sceni nedostajao tulum ovakvih dimenzija.

I ove je godine glazbeni program bio prilagođen svim glazbenim ukusima pa su se tako na red, black i blue stageu studenti zabavljali u zvucima electro, domaće i alternativne glazbe.

Kao headlineri nastupili su bendovi Gretta i Gatuzo, DJ Matroda i Aldo Morro te Tamburaški sastav Kao Nekad. Rockeri i zaljubljenici u alternativne žanrove u prizemlju su se zabavljali uživajući u autorskim hitovima Grette i Gatuza, a nakon 2 sata svi su s rukama u zraku uživali u najvećim svjetskim rock hitovima zahvaljujući cover bandu Trnje. Ekipu na techno flooru teško je opisati drugačije nego – u transu. Stari i novi electro hitovi držali su mlade rasplesanim sve dok se svjetla nisu morala paliti.Slično je bilo i na tamburaškom flooru, samo s malo drugačijim glazbenim prizvukom. Recimo samo da zvuci tamburice očito u ljudima bude svakakve emocije pa se moglo vidjeti ozarena lica s rukama u zraku, sve do klečanja na podu s kravatama oko glave.
 
Opet se tražila i karta više pa organizatori veći sada pozivaju studente da dogodine ne čekaju zadnji čas s kupovinom i na taj način najavljuju kako će se tradicija održavanja Sveučilišne Brucošijade nastaviti još dugo. Kako i ne bi, nakon ovakve posjećenosti i dojmova, a za proljeće najavljuju održavanje još jednog SCool Festa u Studentskom Centru.


Sveučilišna brucošijadaStudentski centar u ZagrebuKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se