Mojfaks.hr u Vijesti

Gej očevi opet dižu prašinu: je li ovo savršena obitelj?

U siječnju ove godine, 2 gej oca uzburkala su javnost na internetu jer su na svojim profilima objavili sasvim normalnu fotografiju koja prikazuje ovaj roditeljski duo u jutarnjoj rutini pripremanja svoje djece za školu.

27. svibnja 2014 14:56
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Kordale i Kaleb Lewis su dva ponosna oca koji su zaradili popriličnu potporu i pratnju na društvenim mrežama što je jedan od razloga zašto je njihova najnovija fotka postala viralna i obišla medije. Uzazvala je homofobne ispade na Twitteru čiji određeni korisnici nikako ne mogu \'provariti\' dvojicu muškaraca koji su k tome crni i homoseksualci, a povrh svega skrbe za troje djece!



Uz fotografiju stoji opis: “Biti otac za nas znači probuditi naše kćeri u pola 6, napraviti im doručak i obući za školu te dopratiti do autobusa do pola 7. Ovo je tipični dan u našem domaćinstvu. Nije lako, ali uživamo u svakom trenutku i svakoj minuti #očinstva . #ponosniočevi #crniočevi #ponosnitatice #gejočevi

Kordale Lewis objavit će memoare pod nazivom “Picture Perfect?”, a intervju koji je Huffington post povodom te prigode odradio s Kordaleom možete u cjelosti pročitati ovdje.

Očevi tvrde da je ovo proganjanje i vrijeđanje samo dodatno zbližilo njihovu obitelj, a u moru groznih vijesti koje čitamo i gledamo svakodnevno, a koje izvještavaju o zlostavljanju i zanemarivanju djece u ‘normalnim’ obiteljima, ne vidimo zašto opcija brižne obitelji – pa bila ona homoseksualna, heteroseksualna, crna ili bijela – ne bi bila bolja i ispravnija.


L.B./izvor: Huffington Post
foto: Instagram


Još vijesti