Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nagradna igra: 'Annabelle' stigla u kina, a na MojFaks nagrade iz filma!

MojFaks | Vijesti, 07.10.2014.Nagradna igra: 'Annabelle' stigla u kina, a na MojFaks nagrade iz filma!

MojFaks ima novu nagradnu igru za vas! Dijelimo promo nagrade filma Annabelle: šalica na kojoj se u doticaju s vrućom tekućinom pojavljuje Annabelle, ogledalce užasa i horor karte... pa krenimo!

Utjerala vam je strah u kosti u “The Conjuring,” a sada ćete saznati kako je sve počelo. Lutka Annabelle spremna je na najveće zlo i čuva se u muzeju okultnog u Connecticutu – gdje ju jedino vidi svećenik koji ju dolazi blagosloviti dvaput mjesečno.

Nadnaravni triler “Annabelle” odvija se prije nego što je zlo bilo pušteno u svijet. John Form pronašao je savršeni poklon za svoju trudnu ženu Miju – prelijepu i rijetku starinsku lutku u bijeloj vjenčanici. Ali Mia nije dugo uživala u svoju lutki. Jedne užasne noći mladu obitelj u njihovom domu napadnu članovi sotonističkog kulta. Iza sebe ne ostave samo prolivenu krv i teror, već tako zlobno biće da se ništa ne može usporediti s njime ... lutku Annabelle.

Nagradna igra

Blitz Film i Mojfaks vas nagrađuju super nagradama filma 'Annabelle': šalica na kojoj se u doticaju s vrućom tekućinom pojavljuje Annabelle, ogledalce užasa iza kojeg se krije Annabelle i horor karte koje svijetle u mraku.
DobitniciNagradna igra je završila, a dobitnici su: Hanna Glamočak, Paola Nikolina Dedaković i Maja Mladinov. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju!Annabellenagradna igrafilmoviKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se