Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Ostvari snove na krilima Always stipendije

MojFaks | Vijesti, 22.02.2010.Ostvari  snove na krilima Always stipendije

Ove godine, prvi put, Always započinje s posebnim programom stipendiranja fakultetskog obrazovanja. Cilj ovog programa je pružanje potpore mladima...

Ove godine, prvi put, Always započinje s posebnim  programom stipendiranja fakultetskog obrazovanja. Cilj ovog programa je pružanje potpore mladima koji zbog nedostatka financijskih sredstava ne mogu ostvariti svoje snove i pohađati fakultet koji žele. Svi koji su navršili 17 godina te još nisu upisani niti na jedan fakultet mogu se prijaviti za Always stipendiju kreiranjem profila na www.always.com.hr web stranici te si tako osigurati priliku za bezbrižno studiranje bez financijskih poteškoća.

Always nagrađuje nadarenost i marljivost učenika. Nakon procjene školskih uspjeha, nagrada, sportskih rezultata i ostalih izvanškolskih aktivnosti dvoje sretnika dobit će priliku bezbrižno studirati uz Always.

Always stipendija bit će dodijeljena za period od 10 semestara, odnosno 5 akademskih godina. Odabranim kandidatima stipendija će se isplaćivati u dva navrata tijekom godine, a mogu je koristiti u koju god svrhu žele, čak i ako već primaju neku drugu stipendiju.

Stipendija je nepovratna i može služiti u bilo koju svrhu za pomoć pri studiranju. Naš cilj je olakšati roditeljima školovanje djece što je više moguće i pomoći mladima da studiraju bez brige o svakodnevnim životnim troškovima.

"Smatramo kako je od svega najvažnije da se Always studentice i studenti mogu posvetiti studiranju i koncentrirati na postizanje izvrsnih školskih rezultata“, rekla je Katarina Štimac, iz odjela za odnose s javnošću tvrtke Procter&Gamble d.o.o. 

Budući studenti  mogu se prijaviti i pronaći  detaljne informacije o stipendiji i načinu prijave za stipendiju na Always web stranici www.always.com.hr

Rok za prijavu je 2. srpnja, 2010. Na samom kraju procesa evaluacije, Always team će odlučiti tko će biti sretni dobitnici Always stipendije.


stipendijaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se