Mojfaks.hr u Vijesti

Osvećuje se muškarcima: kenijska studentica namjerno zarazila 324 muškarca HIV-om!

Kenijska studentica sa Sveučilišta Kabarak, koja je zatražila njen identitet ostane tajna, priznala je da je od početka ove godine zarazila 324 muškarca HIV-om, a planira doći i do brojke od 2000.

30. lipnja 2014 13:17
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Neimenovana 19-godišnjakinja kontaktirala je Facebook stranicu “Kenyan Scandals” čijim je administratorima ispričala svoju priču. Odlučila se osvetiti muškome rodu nakon što ju je HIV-om zarazio stariji kolega student: “22. rujna 2013. godine datum je kojeg nikada neću zaboraviti, izašli smo u grad u nekoliko klubova, napila sam se s nekoliko kolega apsolvenata, a zatim smo se vratili u hostel na drugu rundu partijanja.

Navodno ju je zarazio mladić po imenu Javan: “Samo sam ga upitala je li koristio kondom i rekao je da jest. No, kad sam se tuširala primijetila sam ostatke sperme dolje, željela sam se ubiti, bojala sam se trudnoće i HIV-a.

Anonimna studentica navodno je odgajana u strogoj obitelji i iako je imala nekoliko veza do odlaska na faks, sačuvala je svoje djevičanstvo. Zbog toga ju je čitava situacija pogodila još i gore: “Bila sam toliko deprimirana da sam se pokušala otrovati alkoholom, čak sam kupila i otrov, bol je bila prevelika i nisam znala kako se suočiti sa svijetom. Iznevjerila sam roditelje, odustala sam od života i samo sam se htjela ubiti. Moja je budućnost uništena, netko je nekako morao platiti za to.”

Okrivila je sve muškarce za to što joj se dogodilo pa ih je odlučila kazniti – osvetiti im se tako što će ih zaraziti ovim opakim i neizlječivim virusom: “Ne prođe niti jedan dan, a da se ne poseksam s nekime, najčešće s 4 muškarca dnevno. Ništa me neće spriječiti u mojoj namjeri da nastavim uokolo spavati s muškarcima. Možda me ne poznaješ, ali si spavao sa mnom ili je tvoj suprug spavao sa mnom, tvoj dečko, brat ili otac…

Facebook stranica odlučila je poštovati njen zahtjev da ostane anonimna stoga se njena osveta i dalje nastavlja.

Vaš dan se bliži, vi muškarci uništili ste mi život, a ja ću se pobrinuti da ti i tvoji platite za to.

L.B./ izvor: Kenyan Daily Post
foto: sxc.hu

Još vijesti