Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Prva ovogodišnja predavanja Starter konferencije

MojFaks | Vijesti, 02.12.2014.Prva ovogodišnja predavanja Starter konferencije

8. prosinca na Prirodoslovno matematičkom fakultetu održat će se prvo u nizu predavanja Starter konferencije u organizaciji eSTUDENTa. Konferencija će se do 19. prosinca održavati u prostorijama 7 različitih fakulteta.

Starter konferencija ima edukativno-informativni karakter te će se u sklopu predavanja predstavljati ljudske potencijale najpoželjnijih poduzeća u Hrvatskoj i prezentirati poželjne poslodavce studentima. Na Konferenciji će stručnjaci iz preko petnaest  renomiranih poduzeća otkriti male tajne koje svakome mogu biti od neizmjerne pomoći pri izlasku na tržište rada.

U ulozi gosta predavača, na konferenciji će gostovati Goran Kelečić, Mirna Šmidt, Danijel Labaš, Gordana Frgačić te Andrey Shtylenko, stručnjaci na području komunikologije, neverbalne komunikacije, psihologije rada, itd. te svoje znanje nesebično podijeliti sa studentima kako bi im uvelike olakšali cijeli proces pronalaska posla.

U sklopu konferencije osmišljen je i CV helpdesk te će studenti moći donijeti svoje životopise i motivacijska pisma koja će članovi organizacijskog tima konferencije prepraviti i vratiti sa savjetima za poboljšanje. Tako će studenti biti u prilici saznati kako sastaviti vrhunski CV koji će ih istaknuti među hrpom "sličnih", a ujedno i koje su poželjne karakteristike budućeg zaposlenika te kako se ponašati na razgovorima za posao.

8. 12. - PMF, Poduzeća: ZABA, INA, Fidelta
9.12. - FER, Poduzeća: Neos, CV Helpdesk byZaba
11.12. - PBF, Poduzeća: Nestle, BIOVEGA, CV Helpdesk by Starter
12.12. - FBF, CV Helpdesk by Starter
15.12. - EFZG, Poduzeća: T-HT, Metro, CV Helpdesk by Zaba
16.12. - GRF, Poduzeća: Degordian, Infinum, Printera
18.12. - PFZG, Poduzeća: Zaba, Deloitte, Grawe
19.12. - EFZG, Poduzeća: Nestle s partnerima (Alca, Adecco, Nielsen , ALD, Ernst&Young)


Za prijavu i više informacija kliknite na link.

L.B./foto: Shutterstock


Starter konferencijaeSTUDENTprilika za studenteKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se