Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Studenti protiv korupcije: 'Bez veze nije bezveze!'

MojFaks | Vijesti, 07.12.2015.Studenti protiv korupcije: 'Bez veze nije bezveze!'

Srijeda 9. prosinac međunarodni je dan borbe protiv korupcije, a udruga eSTUDENT već tradicionalno obilježava taj dan projektom 'Bez veze nije bezveze'.

Cilj projekta je pokazati mladima da ih od uspjeha dijeli samo njihov rad i trud, a društveno neprihvatljive metode nisu im potrebne. ‘Bez veze nije bezveze’ način je da pronađemo studente koji vjeruju u sebe i motiviraju ostale.

Svoju dozu motivacije studenti taj dan mogu potražiti na Ekonomskom fakultetu Zagreb, Fakultetu elektrotehnike i računarstva te Studentskom domu Lašćina. Da bi je lakše pronašli evo mali hint: obratite pažnju na menze i bicikle, a niti knjižnice nisu loša ideja.Studenti koji vole inspirirati druge mogu posjetiti Studentski centar, Filozofski fakultet i centar grada. Na šarenom post-it wallu mogu zapisati svoje želje i time svima pokazati koliko vjeruju u sebe.

Nakon što su pronašli svoje motivirajuće poruke i zapisali svoje planove, očekuje vas još jedno iznenađenje. S dobrim vibrama nastavlja se u Pivani od 20.00 h gdje pozornicom žari i pali Dino Petrić iz The Voicea, a Tin Sedlar i Goran Vugrinec iz Studija smijeha sve će nasmijati do suza.

Pozivamo sve studente željne dobre zabave da se pridruže i obilježe s nama 9. prosinac. Službeni event događaja je na Facebooku.

PR članak


'Bez veze nije bezveze'eStudentinspiracijaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se