Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Studirajte energetiku besplatno u Sloveniji

MojFaks | Vijesti, 23.02.2012.Studirajte energetiku besplatno u Sloveniji

Studenti iz Hrvatske koji žele studirati energetiku mogu se do početka ožujka prijaviti za studiranje u Velenju u Sloveniji. Sada slijedi najbolji dio – studiranje je besplatno! Ono što ćete ipak morati platiti jest stan i hrana.

Do diplome diplomiranog inžinjera energetike - besplatno

Sve godine studiranja na Sveučilištu za energetiku u Velenju su besplatne
, a pri završetku se stječe zanimanje diplomiranog inžinjera energetike. Rok za prijavu je 5. ožujka, a već sutra, u petak, 24. veljače bit će održani Dani otvorenih vrata od 10 do 15 sati, adresa Koroška cesta 62 a, Velenje. Sve ostale informacije možete pronaći na internetskoj adresi: http://www.fe.uni-mb.si/ .

Glavni kriterij za upis su rezultati na maturi kao i završne ocjene iz bilo koje četverogodišnje srednje škole, a besplatno studiranje je rezervirano za čak dvanaest hrvatskih studenata.

Uz ovo se napominje kako budući studenti neće imati velikih dodatnih troškova za knjige i skripte jer se većina nabavlja u knjižnici na fakultetu ili na internetu. Dodaje se kako se ipak najviše nauči redovitim pohađanjem predavanja.

Što se tiče smještaja i hrane, na raspologanju budućim studentima je hotel, privatni smještaj ili 'Mladinski center' koji je od fakulteta udaljen oko dva kilometra.

N.LJ.J.
studentibesplatno studiranjeenergetikaSlovenijaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se