Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

U parku Zrinjevac postavljeni punktovi za besplatnu razmjenu knjiga

MojFaks | Vijesti, 28.04.2015.U parku Zrinjevac postavljeni punktovi za besplatnu razmjenu knjiga

Zahvaljujući Kvartovskoj klinici, inicijativi za manje infrastruktrune promjene stranke ZA GRAD, boravak na zagrebačkom Zrinjevcu od sinoć je građanima postao još malo draži - na tri lokacije u parku postavljeni su punktovi za besplatnu razmjenu knjiga.

Kvartovska klinika ovom je akcijom najavila svoj početak rada i skori dolazak u ostale zagrebačke kvartove.

Punktovi za razmjenu knjiga postavljeni su uz sjevernu, južnu i zapadnu šetnicu najpoznatijeg zagrebačkog parka, a vrlo brzo građani su u njih stavili prve knjige među kojima su se našla djela Krleže, Bilopavlovića, Shakespearea, Nesbøa i drugih.

"Kvartovska klinika otvorena je kako bi izliječila manje nedostatke u infrastrukturi zagrebačkih kvartova, poput potrganih klupa i neočišćenih zelenih površina, ali i donijela nove sadržaje koji će pozivati na boravak na otvorenom i učiniti život u kvartovima malo ugodnijim", objasnila je Iva Kvakić, supredsjednica stranke ZA GRAD i vijećnica u gradskoj četvrti Trnje.Foto/Izvor: h-alter.org
I.N.KnjigeParkRazmjenaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se