Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Video: Studenti Filozofskog fakulteta u Rijeci zauzeli zgradu fakulteta

MojFaks | Vijesti, 24.11.2009.Video: Studenti Filozofskog fakulteta u Rijeci zauzeli zgradu fakulteta

Studenti su odbili prisilno legitimiranje te su odlučili 'nekontrolirano' ušetati u prostorije fakulteta. Zaštitari su na kraju popustili...


Studenti Filozofskog fakulteta u Rijeci u ponedjeljak su održali Plenum na kojem se odlučivalo u blokadi fakulteta. Na ulazu u zgradu fakulteta bilo je burno. Naime, nekolicini studenata ulaz je bio onemogućen s argumentom da se njihovo ime ne nalazi na popisu, da nemaju valjane studentske dokumente ili iz razloga odbijanja davanja osobnih dokumenata i legitimacije koju su smatrali nepravovaljanom.

Studenti su odbili prisilno legitimiranje od strane zaštitara te su se probili u prostorije fakulteta unatoč poduzetim mjerama.

U nastavku video:

 

Riječani su prvo blokirali samo jednu dvoranu, a kasnije su se revoltirani ponašanjem zaštitara i uprave fakulteta blokirali cijelu zgradu. Time su se pridružili svojim kolegama u Zagrebu i Puli. Idući plenum održat će se u utorak, 24. studenog u 18 sati.

Video: Youtube

Više o temi Studentski prosvjedi


studentski prosvjediblokada fakultetafilozofskistudentiprosvjedivideorijekaobrazovanjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se