Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Baš kad najviše treba? Studentski pokazi ne vrijede tijekom praznika

MojFaks | Vijesti, 23.12.2019.Baš kad najviše treba? Studentski pokazi ne vrijede tijekom praznika

Tijekom ovih praznika, nažalost, određeni studentski i đački godišnji pokazi za korištenje javnoga gradskoga prijevoza neće vrijediti, javljaju iz zadarske Liburnije.

U slučaju da ste se tijekom ovih praznika poželjeli uputiti u grad Zadar, bilo zbog vraćanja knjige u knjižnicu, blagdanske kupovine, privatnih obveza ili ste jednostavno željeli posjetiti Advent u Zadru, morat ćete pripaziti ako se odlučite u te svrhe služiti javnim prijevozom.

Naime, iz zadarske Liburnije pristigla je informacija da u razdoblju od 24. prosinca do 6. siječnja 2020. za sve studente i đake, korisnike javnoga gradskoga prijevoza, ne vrijede njihovi pokazi. Pritom, studentski pokazi ne vrijede za one studente koji posjeduju studentske godišnje otočne karte i studentske prigradske karte s crvenom crtom na markici.

Stoga, pripazite prilikom ulaska u bus da vas ne zatekne opaska kod korištenja pokaza jer oni u navedenome razdoblju neće vrijediti. Ostale informacije pročitajte na službenoj web stranici Liburnije.

V.S.
foto: ilustracija/zet.hr


Zadarjavni prijevozstudentske karteLiburnijaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se