Mojfaks.hr u Vijesti

'Zašto u menzi jedemo go***?' - je li ovaj put studentima prekipjelo?

U Facebook grupi koja okuplja studente iz doma Cvjetno, povela se rasprava o kvaliteti hrane koju konzumiraju u menzi koja se nalazi u sklopu doma. Crvi i žohari opet su, nažalost, prečesto spomenuti u ovoj raspravi.

17. ožujka 2014 12:32
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Prepiska je započela komentarom jednog od studenta koji se upitao zašto u menzi \'jedu govna\' kada je očito da se može bolje: \'A meni je iskreno dosta njihovih pohanih hladnih svinjecih odrezaka i inih pizdarija koje svakodnevno vidjam\'.

Iako je bilo onih koji su komentirali kako se hrana poboljšala u posljednjih mjesec dana, većina je negodovala zbog \'besplatnih priloga\' koje često nalaze u hrani – crva i žohara.

 Na komentar jednog studenta, koji je istaknuo zadovoljstvo kvalitetom hrane s obzirom na cijenu od 15 kuna, brzo je stigao odgovor. \'Hrana ne košta 15kn nego 15 plus subvencija šta iznosi minimalno 30kn. Tih 15 koje ti ne platiš ne znači da ih neko drugi ne plati. Iz odnosa prema hrani i kombinacija koje prave dade se zaključiti da bolje stavit ključ u bravu nego prodavat mekinje za 10kn. btw. ako već 5 godina svaki tjedan služe manje više istu hranu kako je onda moguće da jedna blitva ili kelj, za koju sve što je potrebno je posoljena voda i 15min prokuhat, svaki put ispadne drugačije. Istina je da je ekipa tamo pustila korijenje, ali ja bi stvarno volio znati kako možeš zajebati povrće koje se kuha u običnoj vodi\' napisao je student Pavao.


Nadamo se da će ove kritike naići na razumijevanje upraviteljice. Do tada gladnim studentima ne preostaje ništa nego da žmire dok jedu i šale se na svoj račun.


Još vijesti