MojFaks u Karijera

Zarada i do 100 kuna po satu: Ovo su najnoviji odlični studentski poslovi – prijavite se već danas

Od slatkih do vrlo unosnih poslova, za dobrodošlo punjenje budžeta!

10. listopada 2022 13:54
Oglasna ploča zagrebačkog student-servisa

Oglasna ploča zagrebačkog student-servisa Foto: MojFaks

Za vas izdvajamo cool studentsko poslove iz svih većih domaćih student-servisa. Provjerite što se nudi i za koju satnicu!

S obzirom na to da je većina studenata danas kročila u drugi tjedan predavanja, donosimo vam pregled najzanimljivijih aktualnih studentskih poslova u čak pet hrvatskih gradova na koje se možete prijaviti ove sekunde.

Osijek

Ako ste u potrazi za kratkim i slatkim zaposlenjem BOMBON MIX T.O. nudi posao baš za vas!

Traže komunikativne i odgovorne studenta/icu koji su članovi studentskog servisa za prodaju bombona na Jesenskom sajmu na Pampasu u Osijeku od 14.10. do 16.10 u trajanju od 10 do 19 sati za 35 kuna po satu rada, a javiti se možete na mail darijo2501@gmail.com.

vezano Nije ga bilo sram uzeti metlu i krpu u ruke. Karijera Za faks je zarađivao čisteći stanove: Zvali su ga samo muškarci – provjerite zašto

SPIKA d.o.o., škola stranih jezika traži studenta/icu apsolvente(1. ili 2. godina diplomskog studija njemačkog jezika i književnosti) za online RAD U ŠKOLI STRANIH JEZIKA (predavač). S početkom rada od 17.10.2022. ili po dogovoru, pa na duže razdoblje, po potrebi uz fleksibilno radno vrijeme. Zarada za jedan radni sata je 45 kuna.

Prijaviti se možete na hello@spika.hr (poslati životopis te okvirno navesti dane kada ste dostupni za rad) do 13.10.2022.

Zagreb

Za sve entuzijaste igre Texas Holdem pokera Dioniz M d.o.o./ Casino Cezar, (Izidora Kršnjavoga 1.) traži Croupiera (m/ž) za samostalno vođenje igre na Texas Holdem pokeru. Predznanje nije potrebno. Obavezno je pohađanje tečaja (radnim danom 3,4 sata dnevno).

Uz satnicu od 40-50 kn po satu + propisana uvećanja studentu će se pružiti i uniforma za posao, jedan obrok, parking i . mogućnost usklađivanja radnih dana i smjena s obvezama na fakultetu. Radno vrijeme je od 17-05h, a molbu za pohađanje tečaja možete slati isključivo na e-mail adresu: cezarpkrcezar@gmail.com.

Oni koji preferiraju praćenje fizički zahtjevnijih sportova pronaći će savršenog poslodavca u Quick football data d.o.o. koji traži studenta za analizu nogometnih utakmica. Posao bi se obavljao od kuće, a radno vrijeme je fleksibilno. Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 35kn/h.

Opis posla: Prikupljanje podataka analizom nogometnih utakmica mlađih uzrasta. Posebna znanja i vještine: Obavezno – posjedovanje osobnog računala i dobre internet veze. Dobro poznavanje i razumijevanje nogometne igre. Poželjno je iskustvo igranja ili rada u nogometu. Ostale napomene i uvjeti: Prvo treba proći obuku koja se ne plaća, a studenti koji zadovolje nakon obuke dobit će priliku za rad.

Način i kontakt za prijavu studenata: isključivo putem linka.

vezano CircuitMess traži studentsko pojačanje! Karijera Mladi inovator studentima ponudio minimalnu satnicu: Hrvati sasuli 'drvlje i kamenje' ispod oglasa, a javio se i Rimac...

El Musicante Glazbena Škola Zagreb u potrazi je za instruktorom/icom gitare s početak i očekivanim trajanjem posla od sad do 21.6.2023. Radno vrijeme: Radnim danima od 18 do 21 te povremeno subote. Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 100 kuna sat, a posao uključuje podučavanje gitare djeci i mladima u grupama od 5 do 10 polaznika, evidentiranje dolazaka, komunikacija s roditeljima polaznika, prisutnost na koncertima, povremeno snimanje videa s nastave.

Tražena znanja i vještine su komunikativnost, odgovornost i naravno posjedovanje vještine sviranja gitare. Iskustvo u radu s djecom, sviranje drugih instrumenata te vozačka dozvola su prednost. Kontaktirati ih možete putem maila: info@elmusicante.com, i telefonski na broj +385 91 270 4981.

Rijeka

"Sjajan" posao vam nudi ZLATARNA CELJE D.O.O., koja je u potrazi za prodavačem u zlatarni u Tower centru u Rijeci. Cijena redovitog sata je 4,65 € / 35,00 kn, rad nedjeljom i blagdanom je propisno uvećan za 50%.

Traže odgovornog I komunikativnog studenta prve, druge, treće ili četvrte godina fakulteta, a životopis možete poslati na mail: ri.tower@zlatarnacelje.hr.

Bjelovar

MPG d.o.o. traži promotore i hostese. Promocije se odnose na rad na eventima, ugostiteljskim objektima i tobacco shopovima. Posao uključuje rad za internacionalnog klijenta na premium brendovima.

Tražena znanja i vještine su komunikativnost, odgovornost, pouzdanost, minimum 21 godina starosti i obavezna vozačka dozvola. Satnica iznosi 45 kuna po satu, a mjesto obavljanja posla: BJELOVAR, KRIŽEVCI, KOPRIVNICA, ČAKOVEC, VARAŽDIN (uz ostale obližnje gradove ovisno o mjestu stanovanja).

Kontakt: PETRA KOLUNDŽIJA (e-mail p.kolundzija@mpg.hr)

Šibenik

Još jedan sladak posao očekuje vas u Palačinkarnica Meet you There u Šibeniku. Gdje poslodavac Keys of Cottage j.d.o.o., traži studenta ili studenticu za rad u navedenoj palačinkarnici.

Posao bi se obavljao 3 dana u tjednu, a obuhvaća pripremu palačinki i posluživanje hrane i pića u objektu za 40 kuna po satu rada. Prijaviti se možete mailom (keysofcottage@gmail.com) i telefonom (099/333-2210).

Još vijesti