V.F. u Laganini

Glavni glumac filma „Cura za sve“ priznao: Odgodio odlazak na Harvard zbog uloge

Harvard će morati pričekati.

7. srpnja 2023 12:29
Jennifer Lawrence u novom filmu

Jennifer Lawrence u novom filmu Foto: YouTube; Sony Pictures Entertainment/Screenshot

Vjerojatno još uvijek učiš za ispite i praviš popis filmova i serija koje ćeš pogledati kad rokovi završe. Sigurno se na tvojem popisu našao i ovaj film. Cura za sve, odnosno No Hard Feelings je novi film u kojem glume Jennifer Lawrence i Andrew Barth Feldman.

Jennifer Lawrence je nedavno ispričala da je osobno zamolila svog kolegu iz filma Cura za sve Andrewa Bartha Feldmana da odgodi odlazak na Harvard kako bi snimili film, piše Insider.

„Kada je Andrew otišao sa svoje audicije, vrata su se zatvorila i svi smo se pogledali i rekli smo: 'To je to - to je Percy'", rekla je Oscarom nagrađena glumica. „A onda su oni rekli: 'Postoji jedna komplikacija. Trebao bi ići na Harvard', a mi smo rekli: 'Je li to šala? Kao da je u potpunosti bio taj lik'“, ispričala je.

„Pa sam ga nazvala i rekla: 'Andrew, imam stvarno loše vijesti. Nećeš moći završiti svoj semestar na Harvardu.' Morat će ga zamrznuti, ili kako se već kaže,“ dodala je Lawrence.

Ne žali zbog svoje odluke

Feldman, koji je već odgodio svoj upis na Harvard na godinu dana zbog pandemije COVID-19, rekao je da nimalo ne žali zbog svoje odluke.

„Harvard je još uvijek tu. Mogu se vratiti, ali ovaj film je bio jednom u životu“, rekao je. „Ovo je industrija do koje mi je jako stalo. Ovo je film do kojeg mi je toliko stalo, a od nje sam naučio kako biti ljubazan i raditi sve ovo. Kako raditi sve ovo i zadržati glavu na ramenima“, ispričao je o svojoj kolegici Jennifer Lawrence.

Feldman, koji se također pojavio u „High School Musical: The Musical: The Series“, pohvalio je svoju kolegicu jer mu je pomogla da se nosi s novom slavom.

„Ona je prije svega osoba, ona je prije svega majka, ona je prije svega prijateljica i to je bila ogromna, ogromna stvar za naučiti“, rekao je Feldman.

„Mislim da nemam pojma kako pronaći stilista i publicista i sve te stvari. Upravo smo zajedno odradili cijelu press turneju. Sve sam naučio od nje. Ona je nevjerojatna.“

U novom filmu, Lawrence glumi Maddie Barker, ženu u velikim dugovima koja se javlja na oglas za posao para koji želi nekoga tko će im pomoći izvući njihovog introvertiranog sina (Feldman) iz ljušture prije fakulteta.

Izvor: Insider.com

Još vijesti