V.F. u Nakon predavanja

Studente ovog grada očekuje ludi provod na ovogodišnjem adventu: Održava se čak 10 koncerata

Svaki utorak je studentski utorak.

20. studenog 2023 11:24
Djevojke u adventskom raspoloženju.

Djevojke u adventskom raspoloženju. Foto: veryulissa via Shutterstock

Dubrovački studenti će ovoga adventa imati bogati program. Sveučilište u Dubrovniku ove godine slavi 20 godina postojanja, a Studentski centar u Dubrovniku 60 godina što ovom adventu daje dodatan značaj. Tako će se u sklopu Adventa na Vojnoviću održati koncerti brojih hrvatskih zvijezda.

„Ove godine tijekom Adventa smo htjeli da za svakoga ima ponešto, uključujući neka iznenađenja koja ćemo napraviti. Gledali smo i činjenicu da u Studentskom domu imamo preko 100 stranih studenata, tako da ova iznenađenja nedjeljom koja ćemo raditi će u sebi sadržavati DJ-a i prilagođenu glazbu i za naše studente koji dolaze iz Erasmus programa. Svaki utorak nastavljamo našu tradicionalnu priču sa studentskim utorkom. Imali smo, sad već kućni bend, Bokal vode, koji će i ove godine biti s nama, to su naši studenti. No u sami uvod priče željeli smo krenuti s Diktatorima da nam, na neki način, naprave pravu zabavu“, rekao je ravnatelj Studentskog centra Dubrovnik Marko Potrebica za Dubrovački dnevnik, a dodao je da je cijeli program u potpunosti financiran sredstvima Studentskog doma.

Što je na programu?

Povodom obljetnice postojanja Sveučilišta u Dubrovniku će nastupiti dubrovačka grupa Silente, a koncert će se održati 21. studenog, kako smo ranije pisali. Obljetnicu postojanja Studentskog centra u Dubrovniku će obilježiti grupa Dalmatino, 24. studenog.

Na adventu će nastupiti Diktatori i to 28. studenog. Prvog dana prosinca će nastupiti Bosutski bećari, a 8. prosinca Vojko V.

Matko i Brane će održati koncert 10. prosinca i 29. prosinca kada će nastupiti s Adijem Šošom. Sredinom mjeseca, točnije 15. prosinca će nastupiti Mate Bulić, Zsa Zsa 22. prosinca, a Jole 27. prosinca.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Studentski centar Dubrovnik (@studentski.centar.dubrovnik)

 

Izvor: Dubrovački dnevnik

Još vijesti